Σελίδες

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Στούπα και Γερολιμένα «ψηφίζει» η Guardian για τουρισμό στη Μάνη



ArticleImage_108009-jpg.xpng
ΣΤΟΥΠΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ” ΚΑΠΕΛΛΩΣΑΝ” …ΤΗΝ COSTA NAVARINO ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ !!!

Τους καλύτερους καλοκαιρινούς προορισμούς για φέτος προτείνει η Βρετανική εφημερίδα Guardian και μέσα σε αυτούς περιλαμβάνει και αρκετές Ελληνικές περιοχές. 
Η Κέρκυρα όπου οι τιμές των ξενοδοχείων έπεσαν φέτος ως και 11% κατά μέσο όρο σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ρόδος, αλλά και η Στούπα στη Μεσσηνία και ο Γερολιμένας στην Λακωνία, είναι ορισμένα απ’ τα μέρη που προτείνει για την απαράμιλλη ομορφιά τους.
Ειδικά για τα θέρετρα της νότιας Πελοποννήσου αναφέρει:
«Αυτά τα πανέμορφα χωριά είναι ευλογημένα με ωραίες αμμουδερές παραλίες και ένα καταπληκτικό ορεινό σκηνικό και παρότι έχουν πλήθος από ταβέρνες και καφέ, παραμένουν αρκετά ήσυχα».
Όμως το άρθρο της Guardian φιλοξενεί και άλλους Ευρωπαϊκούς τουριστικούς προορισμούς για το καλοκαίρι του 2013.
Η Κορσική είναι ένας από αυτούς. Καταγάλανα νερά, παραλίες με λευκή άμμο, ξενοδοχεία με προσιτές τιμές και εύκολη αεροπορική σύνδεση από κάθε γωνιά της Ευρώπης, καταγράφονται στα θετικά της Γαλλικής νήσου. Παραδοσιακός θερινός προορισμός για τους Ευρωπαίους και τα Κανάρια Νησιά.
Η Ισπανία αναφέρει το άρθρο της Guardian, εξαιτίας της ύφεσης ανήκει πια στα φθηνότερα μέρη της Ευρώπης, για να επισκεφθεί κανείς. Μαύρες παραλίες, τοπία άγριας ομορφιάς, δροσεροί άνεμοι το καλοκαίρι και χαμηλές τιμές σε αρκετές επιχειρήσεις, είναι στα συν που παραθέτει η Βρετανική εφημερίδα.
Το ενδιαφέρον όλο και περισσότερο τουριστών σχολιάζει η εφημερίδα, προσελκύει τα τελευταία χρόνια η Χρυσή Ακτή της Βουλγαρίας κοντά στην Βάρνα.
Το χαρακτηρίζει ως ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης, καθώς διαθέτει υπέροχες παραλίες και άκρως οργανωμένα ξενοδοχεία, ενώ η διασκέδαση δε σταματά ποτέ για τη νεολαία. Η Ιταλία βρίσκεται επίσης στις χώρες που προτείνονται για καλοκαιρινές διακοπές, ιδιαίτερη μνεία γίνεται στην ακτή Αμάλφι με την υπέροχη θέα, τις ήσυχες παραλίες και τα παραδοσιακά Ιταλικά καφέ.

*από : http://maniatika
*πληροφορία από : Machi Voidonikola


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου