Σελίδες

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Tips για την επιλογή της κατάλληλης σχολής χορού για ενήλικες και για παιδιά


Tips για την επιλογή της κατάλληλης σχολής χορού για ενήλικες και για παιδιά

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις  όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς,   
πριν ξεκινήσεις  κάτι για το οποίο δεν ξέρεις  τόσα όσα χρειάζεται.
Της Παναγιώτας Κυρέλη, Καθηγήτρια Χορού,

[...]  
Για να ξεκινήσεις μία τόσο όμορφη δραστηριότητα, όπως ο χορός, 
θα πρέπει πρώτα να επιλέξεις την κατάλληλη σχολή χορού.   Αν λοιπόν δεν θέλεις να μπεις σε περιττά έξοδα, εξαιτίας μίας βιαστικής επιλογής, ακολούθησε τις χρήσιμες συμβουλές μας, που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις σωστά, την σχολή χορού που θα καλύπτει τις ανάγκες σου.
1. Πριν πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου σε κάποια σχολή με μαθήματα χορού, φρόντισε πρώτα να μάθεις κάποιες λεπτομέρειες για το είδος του χορού που σε ενδιαφέρει. Κάθε είδος χορού είναι διαφορετικό, για αυτό θα πρέπει να πάρεις όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να σχηματίσεις μία πλήρη εικόνα.  Το διαδίκτυο (internet)  είναι μία καλή πηγή ενημέρωσης,  όπου μπορείς να δεις σχετικά  βίντεο, να διαβάσεις άρθρα, να δεις φωτογραφίες ή ακόμα  και να παρακολουθήσεις παραστάσεις ή ταινίες που να αναφέρονται στο χορό που ενδιαφέρεσαι να ακολουθήσεις.
2. Αφού λοιπόν συγκεντρώσεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, το επόμενο βήμα είναι να  αναζητήσεις,  τις  σχολές, στις οποίες μπορείς να ξεκινήσεις το είδος χορού που σε ενδιαφέρει .  Κάνε  μία λίστα  με όλες τις σχολές που  είναι  σύμφωνες με τα κριτήρια  που ζητάς.  Στις αναζητήσεις που θα πραγματοποιήσεις, θα χρειαστεί να λάβεις υπόψη σου τα παρακάτω κριτήρια:
  • Τα διαθέσιμα είδη χορού, που μπορείς να μάθεις στη σχολή (πχ:  Ballet, Modern, Jazz, Hip Hop, Free Style, Latin, Salsa,Ballroom, Tango, Flamenco, Σύγχρονο, Παραδοσιακοί, Oriental, tap dance)
  •  Τα τμήματα (παιδικά, ενηλίκων, ερασιτεχνικά, αρχαρίων, προχωρημένων, επαγγελματικά)
  • Την περιοχή αλλά και την πρόσβαση σου στην σχολή χορού.  Μπορεί κάποια σχολή να σου φαίνεται ότι είναι μακριά, αλλά ίσως με κάποια συγκοινωνία να μπορείς μέσα σε λίγα λεπτά να είσαι  στο συγκεκριμένο μέρος..
  • Το οικονομικό. Υπάρχουν σχολές που προσφέρουν πολύ καλή ποιότητα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
3.  Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να ... [...]

ΕΔΩ : vrisko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου