Σελίδες

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε κατά του υπουργείου Πολιτισμού (Μπουμπουλίνας 22 στα Εξάρχεια) πριν λίγο, όταν ομάδα αγνώστων επιδρομέων εμφανίστηκε ξαφνικά και μετέτρεψε σε κόλαση, με την ρίψη βομβών μολότοφ, την είσοδο του υπουργείου.



Μέσα στο κτήριο μόλις είχε ολοκληρώσει μία σύσκεψη ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος και αποχωρούσε από το κτίριο ενώ στους επάνω ορόφους συνεδρίαζε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και κάποιες άλλες επιτροπές.
Οι άγνωστοι επικέντρωσαν την επίθεση σε δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα μπροστά στο υπουργείο και βέβαια αν εκρήγνυντο τα ντεπόζιτα τους ήταν θέμα λεπτών να θρηνήσουμε μια νέα Marfin, με πολύ περισσότερα θύματα αυτή την φορά
Ευτυχώς δύο υπάλληλοι άρπαξαν μερικούς πυροσβεστήρες και κατάφεραν και έσβησαν την φωτιά στα αυτοκίνητα πριν εκραγούν και διαλυθεί το σύμπαν στο υπουργείο Πολιτισμού.
Είναι η πρώτη επίθεση του είδους που δέχεται το υπουργείο Πολιτισμού στο πλαίσιο του αντάρτικου πόλης που έχει ξεσπάσει εδώ και μήνες με συχνές επιθέσεις ομάδων αναρχικών κατά διαφόρων κρατικών στόχων.
Ο υπουργός Πολιτισμού Π.Παναγιωτόπουλος, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε την επίθεση (η οποία πιθανότατα στόχευε και τον ίδιο αφού αποχώρησε ελάχιστα λεπτά πριν εκδηλωθεί), επέστρεψε αμέσως στο γραφείο του για να διακριβώσει αν όλοι οι συνεργάτες και οι υπάλληλοι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ συνεχάρη του δύο υπαλλήλους για την αυτοθυσία τους.

Έρευνα διενεργεί ήδη η Ασφάλεια Αττικής.

το διάβασα ΕΔΩ:http://www.apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου