Σελίδες

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Πιπεροσαλάτα...δροσερή και πικάντικη όσο εσείς θέλετε.


recipe image



Συστατικά
  • 1 κόκκινη πιπεριά λεπτοκομμένες
  • 1 πράσινη πιπεριά μεγάλη λεπτοκομμένη
  • Λίγο λάδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο στην πρέσα
  • 1 κ.σ. ξύδι
  • 1 ντομάτα χωρίς φλούδια και σπόρους σε κυβάκια
  • 1 κ.σ. κέτσαπ
  • Λίγο πιπέρι καγιέν ή ταμπάσκο
  • Αλάτι
  • Λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος
 Οδηγίες :

Ζεσταίνω το λάδι και σοτάρω τις πιπεριές να μαλακώσουν αρκετά.
- Ρίχνω το σκόρδο και το σοτάρω και αυτό λίγο.
- Κατεβάζω από τη φωτιά και ανακατεύω τα υπόλοιπα υλικά.
- Αφήνω στο ψυγείο κανένα δίωρο να δέσουν οι γεύσεις.
- Τη σερβίρω κρύα σαν μεζεδάκι για μπυρίτσα ή ουζάκι.
*Συνοδεύει ψητά ψάρια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου