Συστατικά
- 1 κόκκινη πιπεριά λεπτοκομμένες
- 1 πράσινη πιπεριά μεγάλη λεπτοκομμένη
- Λίγο λάδι
- 1 σκελίδα σκόρδο στην πρέσα
- 1 κ.σ. ξύδι
- 1 ντομάτα χωρίς φλούδια και σπόρους σε κυβάκια
- 1 κ.σ. κέτσαπ
- Λίγο πιπέρι καγιέν ή ταμπάσκο
- Αλάτι
- Λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος
Οδηγίες :
- Ζεσταίνω το λάδι και σοτάρω τις πιπεριές να μαλακώσουν αρκετά.
- Ρίχνω το σκόρδο και το σοτάρω και αυτό λίγο.
- Κατεβάζω από τη φωτιά και ανακατεύω τα υπόλοιπα υλικά.
- Αφήνω στο ψυγείο κανένα δίωρο να δέσουν οι γεύσεις.
- Τη σερβίρω κρύα σαν μεζεδάκι για μπυρίτσα ή ουζάκι.
*Συνοδεύει ψητά ψάρια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου