Συστατικά :
- 1/4 πιπερια πρασινη σε κυβακια
- 1|4 πιπερια κοκκινη σε κυβακια
- 50 γρ σαλαμι κοτας κομμενο σε κομματακια
- 100 γρ φετα τριμμενη
- 2 αυγα
- 1 μπεικιν
- 250 γρ γαλα με λιγα λιπαρα
- 2 κ,γλ. Ριγανη
- 1 κ,γ αλατι
- 50 γρ καλαμποκι κονσερβας\
- 320 γρ αλευρι
- 4 κ,σ ελαφρυ λαδι
- 12 φορμακια μαφινς
Οδηγίες :
- Αναβουμε τον φουρνο στους 180 βαθμους
- Ανακατευουμε το αλευρι με το μπεικιν.
Χτυπαμε τα αυγα με το γαλα, αλατι και την ριγανη.
Ριχνουμε και τα υπολοιπα υλικα
- Βαζουμε στο καθένα από μια κ.σ. ζυμη μεσα στα φορμακια και
ψηνουμε στους 180 βαθμους για 25 λεπτα περιπου
- Με ενα ξυλακι κανουμε και το τεστ αν έχουν ψηθεί.
- Όταν τα βγαλουμε και κρυωσουν, τα γαρνιρουμε με τυρι κρεμα και
πιπερια πρασινη ,κοκινη και καλαμποκι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου