Σελίδες

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Δεν οφείλεται σε τρομοκρατική ενέργεια η συντριβή του νοτιοκορεάτικου αεροπλάνου στο Σαν Φρανσίσκο




Ο πράκτορας της αμερικανικής ομοσπονδιακής αστυνομίας (FBI), Ντέιβιντ Τζόνσον δήλωσε στο CNN ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει ότι η συντριβή του νοτιοκορεάτικου αεροσκάφους Boeing 777 της εταιρείας Asiana Airlines, στο διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, ήταν μια τρομοκρατική ενέργεια.
Η αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Σαν Φρανσίσκο, Τζοάνε Χάγιες- Γουάιτ δήλωσε ότι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το δυστύχημα και 130 τραυματίστηκαν, αρκετοί εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Η επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Σαν Φρανσίσκο δήλωσε επίσης στους δημοσιογράφους ότι οι αρχές είναι ακόμη στη διαδικασία της αναγνώρισης των θυμάτων, ενώ ορισμένοι επιβάτες εξακολουθούν να αγνοούνται. Στη συνέχεια οι αρχές διόρθωσαν τη δήλωση της και είπαν ότι όλοι έχουν καταμετρηθεί. Αρχικά η επικεφαλής της πυροσβεστικής, είχε δηλώσει ότι «περίπου 60 άτομα» δεν έχουν ακόμα καταμετρηθεί από τις αρχές και επισήμως θεωρούνται αγνοούμενοι. Η πληροφορία ΔΕΝ ισχύει.
Η ίδια είπε ότι 108 άνθρωποι δεν χρειάστηκε να εισαχθούν σε κάποιο νοσοκομείο. Στο αεροπλάνο που πετούσε από τη Σεούλ προς το Σαν Φρανσίσκο επέβαιναν 307 άτομα, εκ των οποίων 291 ήταν επιβάτες και 16 μέλη


Read more: http://mignatiou.com/?p=8132#ixzz2YKzcsQcI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου