Σελίδες

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

بكار:المشروع الإسلامى سيسقط إذا واجهنا إرادة الشعب

تاريخ النشر: 
2013-07-02 23:00




كتبت:حسناء حامد
طالب نادر بكار،نائب رئيس حزب النور،الرئيس محمد مرسى بإجراء انتخابات رئاسية مبكرة،مؤكدًا على أن الموقف الحالى فى مصر شديد التعقيد.
وأشار"بكار"خلال مداخلة هاتفية ببرنامج"الحياة اليوم"على فضائية"الحياة"،أن المشروع الإسلامى سيسقط لو واجهنا إرادة الشعب مشيرًا على أن المشروع الإسلامى ليس مجسدًا فى شخص الدكتور محمد مرسى .
تصنيفات الأخبار: 





πηγή : http://www.al-mowaten.com



------------------------------->

Φωτογραφία: Οι Αιγύπτιοι ισλαμιστές εγκαταλείπουν το καράβι του Μόρσι.. του ζητάνε πρόωρες προεδρικές εκλογές. Ο Νάντερ Μπακάρ, αντιπρόεδρος του κόμματος των Σαλαφιστών, Αλ-Νούρ σε μια τηλεοπτική του παρέμβαση είπε μεταξύ άλλων ότι:"αν έρθουμε σε μετωπική σύγκρουση με την θέληση του αιγυπτιακού λαού όλο το ισλαμικό σχέδιο θα καταρρεύσει και πρόσθεσε ότι το ισλαμικό αυτό σχέδιο δεν εξαρτάται και δεν ενσαρκώνεται στο πρόσωπο του Μόρσι.
http://www.al-mowaten.com/news/7024#sthash.H1gyOoE6.dpuf
Φωτογραφία: με σφαίρες έγραψαν οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι δυο λέξεις:"Δεν φεύγει"...
Το Μήνυμα ξεκάθαρα απευθύνεται προς τους πολίτες που γέμισαν τις πλατείες και δρόμους της Αιγύπτου ζητώντας τον Μόρσι να "φύγει"....

Οι Αιγύπτιοι ισλαμιστές εγκαταλείπουν το καράβι του Μόρσι.. του ζητάνε πρόωρες προεδρικές εκλογές. Ο Νάντερ Μπακάρ, αντιπρόεδρος του κόμματος των Σαλαφιστών, Αλ-Νούρ σε μια τηλεοπτική του παρέμβαση είπε μεταξύ άλλων ότι:"αν έρθουμε σε μετωπική σύγκρουση με την θέληση του αιγυπτιακού λαού όλο το ισλαμικό σχέδιο θα καταρρεύσει και πρόσθεσε ότι το ισλαμικό αυτό σχέδιο δεν εξαρτάται και δεν ενσαρκώνεται στο πρόσωπο του Μόρσι.

*Φωτογραφία:
με σφαίρες έγραψαν οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι δυο λέξεις:"Δεν φεύγει"...
Το Μήνυμα ξεκάθαρα απευθύνεται προς τους πολίτες που γέμισαν τις πλατείες και δρόμους της Αιγύπτου ζητώντας τον Μόρσι να "φύγει"....



από : Nasim Alatras B





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου