Σελίδες

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, Η ΤΡΙΚΑΛΙΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑ…

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, Η ΤΡΙΚΑΛΙΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑ…

Η δραματική επιστολή της Αικατερίνης Νικολαϊδου, προκάλεσε την παρέμβαση του υπουργού Παιδείας. Προτάσεις βοήθειας, από Νορβηγία, Γαλλία, Αμερική και όλη την Ελλάδα…
Δίχως άλλο η επιστολή της διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Γόμφων, την οποία ανέδειξε το http://www.trikalavoice.gr(σημ/ση:δημοσιεύθηκε στίς 12-03-2013) άγγιξε τις ψυχές όλων μας. Όχι μόνο πήρε πανελλήνια διάσταση, αλλά ξέφυγε και από αυτά τα σύνορα της χώρας,ευαισθητοποιώντας ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο (σ.σ. άνθρωποι από Νορβηγία, Γαλλία, Αμερική απευθύνθηκαν στο trikalavoice.gr, δηλώνοντας πρόθυμοι να βοηθήσουν με κάθε τρόπο). Από την Ελλάδα υπήρξαν προτάσεις βοήθειας από δυο μεγάλες βιομηχανίες τροφίμων (μια των Αθηνών και μια με έδρα τη Θεσσαλονίκη)καθώς και από απλούς πολίτες οι οποίοι αναζήτησαν μέσω της ιστοσελίδας μας τρόπο επικοινωνίας με την Αικατερίνη Νικολαϊδου. Υπήρξαν παρεμβάσεις από κόμματα και παρατάξεις (Ν.Ε. Τρικάλων ΚΚΕ, «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης»), ενώ αργά χθες βράδυ ο ίδιος ο υπουργός Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλος, αναζήτησε μέσω της περιφερειακής διευθύντριας εκπαίδευσης Θεσσαλίας, την Αικ. Νικολαϊδου.
Εντωμεταξύ ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Τρικάλων, Σεραφείμ Ψαρράς, σημειώνει πως «το πρόβλημα είναι υπαρκτό και οφείλουμε να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Από την αρχή της σχολικής χρονιάς είμαστε σε συνεννόηση με τους διευθυντές των σχολείων ώστε να βοηθάμε όποια παιδιά έχουν πρόβλημα και τα οποία δυστυχώς είναι αρκετά. Έχουμε μοιράσει έως τώρα περίπου 5.000 € σε παιδιά που διαπιστώσαμε ότι το είχαν ανάγκη και είμαστε εδώ έτοιμοι να βοηθήσουμε όπου ακόμη χρειαστεί».
όλα αυτά τά διάβασα *εδώ: trikalavoice.gr
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου