Σελίδες

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ελληνική κουζίνα με άρωμα Μάνης Το ΜάνηΜάνη κέρδισε φέτος μια σημαντική διάκριση



Η κουζίνα της Μάνης ήρθε στο κέντρο της Αθήνας πριν από οκτώ χρόνια, 
την αγκάλιασαν και την αγάπησαν όλοι όσοι τη δοκίμασαν, 
απέκτησε φανατικό κοινό και βρίσκεται σταθερά 
στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων.

Το ΜάνηΜάνη κέρδισε φέτος μια σημαντική διάκριση, καθώς οι «New York Times» το συμπεριέλαβαν στα 500 εστιατόριαπροορισμούς της Ευρώπης. 
Εδώ θα δοκιμάσετε αυθεντική ελληνική κουζίνα με πιάτα όπως αρνάκι γάλακτος ψημένο σε κενό αέρος με χόρτα εποχής, καγιανά με σύγκλινο Μάνης, «τσουχτές» (χειροποίητα ζυμαρικά) με καβουρντισμένη μανιάτικη μυζήθρα, σκεπασμένες με τηγανητό αβγό, και θα τα συνδυάσετε με ετικέτες κρασιών από όλη την Ελλάδα. 

Επίσης, καθημερινά, έως τις 6.00 το απόγευμα, μπορείτε να παραγγείλετε τα περισσότερα πιάτα στη μισή ποσότητα, πληρώνοντας φυσικά στη μισή τιμή.

                                                                                    πηγή : http://www.tovima.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου