Σελίδες

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Η Πλατεία Ταχρίρ συνέτριψε το Χαλιφάτο του Ερντογάν... Έκλαψε ο παρά λίγον νέος Χαλίφης Ερντογάν ..... *Γράφει ο Νασίμ Αλάτρας


Ναι έγινε και αυτό. Ισχυρίστηκε ότι τα δάκρυα του είναι επειδή κατάλαβε ότι δίνει πολύ λίγο χρόνο στην κόρη του επειδή επιστρέφει στο σπίτι τα ξημερώματα. 
Είπε ότι εργάζεται για την πατρίδα πολλές μα πάρα πολλές ώρες. 
Ναι αυτό είναι αλήθεια γιατί πως να το κάνουμε η αναγέννηση του νέου Χαλιφάτου θέλει δουλειά πολύ. 
Αυτό που κατάλαβε το κατάλαβε όπως είπε μετά από επιστολή ηγετικού στελέχους των Αδελφών Μουσουλμάνων της Αιγύπτου στον ίδιο, που και αυτός δεν κατάφερε να αφιερώσει χρόνο στη κόρη του πριν σκοτωθεί στη συγκέντρωση στο μικρό τζαμί Ράμπαα Αλ-Ανταουίγιε.
 
Κύριε Ερντογάν καλό είναι λοιπόν να κοιτάξεις να βρεις περισσότερο χρόνο για την κόρη σου και λιγότερο για τα μεγαλεπήβολα σχέδια σου για ένα νέο μεγάλο Χαλιφάτο στη Μέση Ανατολή. 
Για το ηγετικό στέλεχος των Αδελφών Μουσουλμάνων έχω να πω ότι έπρεπε να είχε μιλήσει περισσότερο στη κόρη του και λιγότερο στα τηλεοπτικά παράθυρα και εκπομπές και να φροντίσει την επόμενη φορά να μην ποδοπατήσει αυτός και το Κίνημα του, των Αδελφών Μουσουλμάνων, τις θυσίες και τους αγώνες των άλλων πολιτικών δυνάμεων που πλάι του αγωνίστηκαν δέκα χρόνια για την ανατροπή της δικτατορίας του Μουμπάρακ. 


Αν έδινε αυτός και το Κίνημα του περισσότερο χώρο και χρόνο στις άλλες πολιτικές δυνάμεις θα είχε αφιερώσει αυτός περισσότερο χρόνο στην κόρη του και το κίνημα του περισσότερο χρόνο παραμονής στην εξουσία. 
Αν το είχαν κάνει αυτό η κόρη του θα ζούσε και ο Ερντογάν σήμερα θα είχε περισσότερο χρόνο στη κόρη του. 

Τα ιστορικά λάθη δεν συγχωρούνται ποτέ εύκολα και στοιχίζουν ακριβά ...








από : Nasim Alatras B

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου