Φωτογράφιση: Alerie Lhomme, Styling: Edouard Sicot
Κόβουμε τό πάνω μέρος τού καρπουζιού καί αφήνουμε περίπου 1 εκατοστό
της σάρκας του, κοντά στή φλούδα.
Ααναμειγνύουμε τήν υπόλοιπη σάρκα τού καρπουζιού, κομένη κτβάκια,
μέ λίγα φύλλα εστραγκόν κι ένα μπουκάλι λευκό πόρτο ή άν δέν βρούμε
μέ ένα μπουκάλι γλυκό Μοσχάτο Λήμνου.
Τα ρίχνουμε μέσα στό καρπούζι καί το ξανασκεπάζουμε με το καπέλο του.
Το τυλίγουμε πολύ καλά μέ μεβράνη καί τό αφήνουμε στό ψυγείο
τουλάχιστον 6 ώρες πρίν τό σερβίρουμε, έτσι ώστε τό ποτό
νά εμποτίσει όλο τό καρπούζι.
elle.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου