Σελίδες

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Πωλητήριο στην αγγλική βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου




Στην εφημερίδα Sunday Times δημοσιεύτηκε η αγγελία του βρετανικού μεσιτικού γραφείου Savillis, που έχει αναλάβει την πώληση της βίλας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στην Αγγλία.
Όπως αναφέρουν τα Νέα, πρόκειται για το σπίτι του "εξόριστου βασιλιά" της Ελλάδος, ενδεικτική τιμή πώλησης του οποίου είναι τα 5,5 εκατ. στερλίνες ή 6,42 εκατομμύρια ευρώ.
"Ο τελευταίος βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος Β' βρήκε καταφύγιο σε αυτό το σπίτι, αφού εκδιώχθηκε από τη χώρα με πραξικόπημα το 1967", γράφει η αγγελία.
Το σπίτι διαθέτει 5 δωμάτια υποδοχής, 10 κρεβατοκάμαρες και 6 μπάνια, ταράτσα, πισίνα (εξωτερική αλλά θερμαινόμενη), γήπεδο τένις, λιβάδι για άλογα και οπωρώνας έκτασης 32 στρεμμάτων.
Το σπίτι βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της περιοχής και σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο, έχει εξαιρετική θέα.
Κοντά βρίσκεται και το Κολλέγιο Ίτον, από το οποίο έχουν αποφοιτήσει 19 πρωθυπουργοί της Βρετανίας.
Φυσικά, η έπαυλη έχει πρόσβαση σε ιδιωτικό δρόμο, ενώ διαθέτει γκαράζ για 3 αυτοκίνητα με ιδιαίτερα φαρδιές πόρτες και σύστημα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας με κάμερες
Το σπίτι πωλείται όπως είναι επιπλωμένο, όπερ σημαίνει ότι ο αγοραστής του θα πάρει και τα χαλιά, τους πίνακες και τους πολυελαίους, τα ασημικά και τις πορσελάνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου