Σελίδες

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Μακελειό στην Βοστώνη!




Σοκ στην Βοστώνη!
Δύο εκρήξεις έγιναν στο σημείο τερματισμού του Μαραθωνίου!  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν νεκροί και δεκάδες τραυματίες. Οι αρχές δεν αποκλείουν τρομοκρατική ενέργεια. LIVE ενημέρωση!

22.26 -Αιμόφυρτοι θεατές μεταφέρθηκαν στο σημείο όπου βρίσκονταν οι γιατροί του αγώνα ενώ από την πρώτη στιγμή επικρατεί πανδαιμόνια στην αμερικανική πόλη! Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για τρεις νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. 
Οι εκρήξεις σημειώθηκαν στην Βoylston Street, σύμφωνα με τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα. Έγιναν δύο εντυπωσιακά ισχυρές εκρήξεις, με απόσταση δευτερολέπτων, αναφέρει το ρεπορτάζ της WBZ TV.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν αναφορές για ακρωτηριασμούς από την ισχυρή έκρηξη!  Οι τελευταίες πληροφορίες του CNN κάνουν λόγο πως δεκάδες αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής περιπολούν σε όλη  την περιοχή!
23.02 - Όπως μεταδίδει η New York post,  υπάρχουν 12 νεκροί από την έκρηξη στην Βοστώνη και δεκάδες τραυματίες.
23.04 -Το NBC μεταδίδει ότι σύμφωνα τον αστυνομικό διευθυντή της Βοστώνης υπάρχουν  50 τραυματίες.
23.06 -Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε πως είναι καλά στην υγεία του το μέλος του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Ανδριόπουλος και οι υπόλοιποι Έλληνες δρομείς που συμμετείχαν στον μαραθώνιο της Βοστώνης.
23.08 - Όπως μεταδίδει το CNN έχουν διακομισθεί στο νοσοκομείο 22 άνθρωποι, χωρίς να διευκρινίζεται σε τι κατάσταση είναι...
23.14 -Το Fox News και το CNBC μεταδίδουν ότι σύμφωνα με την αστυνομία της Βοστώνης οι νεκροί από την έκρηξη είναι δύο και οι τραυματίες 23. Δέκα από τους τραυματίες, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, έχουν ακρωτηριαστεί.
23.15 -Οι αξιωματούχοι μιλούν για τρεις αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς!
23.17 - Οπως αναφέρει το CNN, οι τραυματίες είναι 28 και έχουν διακομισθεί σε δυο νοσοκομεία της περιοχής
23.30 -Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι επανεξετάζει τον σχεδιασμό για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του μαραθωνίου στο Λονδίνο που θα γίνει την Κυριακή, με αφορμή την έκρηξη στην Βοστώνη.
23.31 -Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα, ενημερώθηκε για την έκρηξη στο Μαραθώνιο της Βοστόνης και έχει δώσει εντολή να παρασχεθεί κάθε βοήθεια που κρίνεται απαραίτητη.
23.32 -Μετά τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στη Βοστώνη, η αστυνομία της Νέας Υόρκης προχώρησε στην λήψη έκτακτων μέτρων ασφαλείας.
23.37-  Τουλάχιστον άλλοι δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί βρέθηκαν από τις αρμόδιες αρχές! Κατόπιν των απαιτούμενων ενεργειών εξουδετερώθηκαν.
23.39- Το site της Boston Globe δεν άντεξε την... υπερφόρτωση και έπεσε!
Ενημερώνει όμως μέσω ειδικού blog της και από το twitter.
23.41- Η αστυνομία της Βοστώνης έχει συνεχόμενα tweets (!) για τα τεκταινόμενα.
23.45- Δείτε live όσα συμβαίνουν και ΕΔΩ  στο κανάλι Fox 25 της Βοστώνης.

23:46- Έκρηξη στην βιβλιοθήκη JFK, επιβεβαιώνει το Reuters

23:47- Η κυβέρνηση αποφάσισε ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από την Βοστώνη.

http://www.gazzetta.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου