Σελίδες

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

...-ο εφιάλτης των "δίδυμων πύργων" επέστρεψε στις ΗΠΑ...


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjs8BDU_0Vr12-pLMbDFZyjpVxt31GF1yjZNsjJhF64MmKy3pCk8Rx23huaRHAtfQrtA6dsU9OuoQhE0XRe1UFXJ_ugCUqr-HkXMDY557eNLh6Wsnqp-X5yRtmra4Me8exDUtDhMxMJLD1_/s200/i_R_2013.04.15_003.jpg

Μιλάμε για «βομβιστική επίθεση» είπε ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν, όπως και οι οργανωτες του αγώνα.
«Οι προσευχές μας απευθύνονται στους ανθρώπους στη Βοστόνη που τραυματίστηκαν από τις βομβιστικές εκρήξεις» ανέφερε επίσημη ανακοίνωση της αμερικανικής αντιπροεδρείας. Η υιοθέτηση της έκφρασης «βομβιστικές εκρήξεις» αντί απλώς  «εκρήξεις» δεν πέρασε, όπως ήταν φυσικό, απαρατήρητη από τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ.

Λίγο αργότερα, στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο facebook αναρτήθηκε μία ανακοίνωση η οποία επίσης αναφέρεται σε τρομοκρατική ενέργεια. «Δύο βόμβες εξεράγησαν κοντά στην γραμμή του τερματισμού του σημερινού μαραθωνίου δρόμου της Βοστόνης. Εργαζόμαστε από κοινού με τις Αρχές εφαρμογής του νόμου ώστε να αντιαληφθούμε τί ακριβώς συνέβη», τονίζεται στο σχετικό κείμενο.




http://networkedblogs.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου