Σελίδες

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Kλιμακώνονται οι συλλήψεις στο νομό Λακωνίας



astinomia-flynews












Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών και μία απόπειρα κλοπής, σε καταστήματα, καθώς και μία κλοπή οχήματος, στη Σπάρτη Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (15-4-2013) και πρώτες πρωινές ώρες, στη Σπάρτη Λακωνίας, ένας 31χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν συνεργό του.
Ειδικότερα, οι ανωτέρω, χθες κατά τις  πρώτες πρωινές ώρες, στη Σπάρτη Λακωνίας, αφού αρχικά αφαίρεσαν ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο ιδιοκτησίας ημεδαπού, στη συνέχεια διέρρηξαν κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, από το οποίο αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, όμως μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών συνελήφθη ο 31χρονος.
Οι ανωτέρω ηλεκτρονικές συσκευές και το δίκυκλο μοτοποδήλατο βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, προχθές (14-4-2013) και πρώτες πρωινές ώρες, διέρρηξαν άλλα 2 καταστήματα, από τα οποία αφαίρεσαν χρήματα και διάφορα προϊόντα, ενώ προσπάθησαν να διαρρήξουν ακόμη ένα  κατάστημα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.
O 31χρονος είχε συλληφθεί πάλι την 29-3-2013 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και του Αστυνομικού Τμήματος Περιφερείας Σπάρτης, για απόπειρα κλοπής και ναρκωτικά.  
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του.  
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται το προανακριτικό έργο από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.
Επίσης, συνελήφθη, χθες (15-4-2013) το απόγευμα, στη Μονεμβασιά Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Μονεμβασιάς, ένας 28χρονος ημεδαπός, γιατί αποπειράθηκε να διαρρήξει αποθήκη καταστήματος. Κατασχέθηκε ένα διαρρηκτικό και ένα γάντι. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.

πηγή: http://flynews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου