mageirikesdiadromes.gr
- 3 αυγά.
- 1 φλιτζάνι παγωμένο νερό.
- αλεύρι1 φλιτζάνι για όλες τις χρήσεις.
- Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα.
- 1 μελιτζάνα λεπτοκομμένες φέτες,
- 1 μεγάλο κολοκυθάκι λεπτοκομμένες φέτες
- 2 κόκκινες και 2 πράσινες πιπεριές κομμένες μεγάλα κομμάτια.
- 200 γραμμάρια φουντίτσες μπρόκολα.
- 200 γραμμάρια κουνουπίδι φουντίτσες.
- 200 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα φέτες.
- Βασιλικό φρέσκο η ξερό.
- αλάτι.Πιπέρι.
- Λεμόνι.
- Μαγιονέζα.
Οδηγίες
- Χτυπάμε τα αυγά με το νερό με το σύρμα και προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας να γίνει ένα στρωτό μείγμα.
- Ζεσταίνουμε το λάδι (αρκετό) σε βαθύ τηγάνι ,βουτάμε τα λαχανικά στον χυλό και τα τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά ώστε να πάρουν ένα χρυσόξανθο χρώμα και να γίνουν τραγανά.
- Αλατίζουμε και βάζουμε λεμόνι και τριμμένο βασιλικό ,σερβίρουμε με μαγιονέζα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου