Υλικά
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε χοντρές φέτες
- 1/4 φλ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη
- 1 λεμόνι ( χυμός και λεμονόκουπες)
- 1 πορτοκάλι ( χυμός και πορτοκαλόκουπες)
- 1 κ.σ. μέλι
- 1 κοτόπουλο σε μερίδες
- 4 χωριάτικα λουκάνικα κομμένα στη μέση
- 2 κλαδάκια θυμάρι
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-Σε μπολ βάζουμε το
λάδι, τη μουστάρδα,
το λεμόνι, το πορτοκάλι,το μέλι, αλάτι, πιπέρι
και
ανακατεύουμε με κουτάλι.
- Προσθέτουμε το κοτόπουλο και τα λουκάνικα.
- Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε τις φλούδες.
- Σκεπάζουμε και αφήνουμε για
μια νύχτα.
- Την επόμενη στρώνουμε τα κρεμμύδια σε ταψί
και από πάνω
βάζουμε το κοτόπουλο, τα λουκάνικα
και τη μαρινάδα.
- Πετάμε τις φλούδες.
- Αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο
φούρνο στους 200C
για
περίπου 1 ώρα.
- Γυρίζουμε κατά διαστήματα τα κομμάτια να ξεροψηθούν.
- Στο
τέλος μοιάζουν σαν καραμελωμένα και έχουν απίθανη γεύση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου