Σελίδες

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Τάρτα μανταρίνι


Τάρτα μανταρίνι

Σιγουρέψου ότι έχεις:
  • Έτοιμη και ψημένη ζύμη πάστα φλώρα του εμπορίου
  • 2 φλιτζάνια κράμα πατισερί
  • 1 φλιτζανάκι λικέρ πορτοκαλιού
  • 2 κουταλάκια ξύσμα από μανταρίνι ή πορτοκάλι
  • 1 φλιτζάνι χοντροκομμένα μανταρίνια
  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος
  • ½ κ. σ. ζάχαρη άχνη
  • 1 φακελάκι Alsa Βανιλέτα
Ξεκινάμε!
  • 1 Ετοίμασε πρώτα τη σαντιγί χτυπώντας σε δυνατή ταχύτητα την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη και τη Βανιλέτα, ώσπου το μείγμα να γίνει αφράτο και σφιχτό.
  • 2 Στη συνέχεια χτύπα με το σύρμα την κρέμα πατισερί σε ένα μπολ και, όταν αφρατέψει με το καλό, πρόσθεσε τη σαντιγί, τα κομμάτια μανταρινιού, το ξύσμα πορτοκαλιού ή μανταρινιού και το λικέρ.
  • 3 Τέλος, κάλυψε με την κρέμα αυτή τη ζύμη πάστα φλώρα και γάρνιρε την τάρτα μανταρίνι με μανταρίνια φυσικά, αλλά και με ό,τι άλλο σου αρέσει (σαντιγί, αμύγδαλα, κ.λπ.).
  • από :http://cookoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου