Σιγουρέψου ότι έχεις:
- Έτοιμη και ψημένη ζύμη πάστα φλώρα του εμπορίου
- 2 φλιτζάνια κράμα πατισερί
- 1 φλιτζανάκι λικέρ πορτοκαλιού
- 2 κουταλάκια ξύσμα από μανταρίνι ή πορτοκάλι
- 1 φλιτζάνι χοντροκομμένα μανταρίνια
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος
- ½ κ. σ. ζάχαρη άχνη
- 1 φακελάκι Alsa Βανιλέτα
- 1 Ετοίμασε πρώτα τη σαντιγί χτυπώντας σε δυνατή ταχύτητα την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη και τη Βανιλέτα, ώσπου το μείγμα να γίνει αφράτο και σφιχτό.
- 2 Στη συνέχεια χτύπα με το σύρμα την κρέμα πατισερί σε ένα μπολ και, όταν αφρατέψει με το καλό, πρόσθεσε τη σαντιγί, τα κομμάτια μανταρινιού, το ξύσμα πορτοκαλιού ή μανταρινιού και το λικέρ.
- 3 Τέλος, κάλυψε με την κρέμα αυτή τη ζύμη πάστα φλώρα και γάρνιρε την τάρτα μανταρίνι με μανταρίνια φυσικά, αλλά και με ό,τι άλλο σου αρέσει (σαντιγί, αμύγδαλα, κ.λπ.).
- από :http://cookoo.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου