Σελίδες

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Χρωματιστή μακαρονάδα με σάλτσα κοτόπουλου....νόστιμη μακαρονάδα με κοτόπουλο, μανιτάρια και εστραγκόν.



recipe image

http://mageirikesdiadromes.gr
  • Μισό κιλό σπαγγέτι τρικολόρε
  • 2 στήθη  κοτόπουλου ή ½    κοτόπουλο χωρίς κόκαλο κομμένο σε κύβους
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1  σκελίδα σκόρδο  ψιλοκομμένη
  • 1 κουτί  μανιτάρια κονσέρβα ή ακόμα καλύτερα ¼ φρέσκα μανιτάρια σε φετάκια
  • 1  κουταλάκι μουστάρδα
  • 1  μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη
  • Μισή κούπα κρασί
  • 1 κύβο κοτόπουλου
  • 1  κουταλάκι εστραγκόν ξερό ή περισσότερο αν έχετε φρέσκο
  • Αλάτι, Πιπέρι
  • 1  κουτάλια της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Τριμμένο τυρί για το τέλος


Οδηγίες

  1. Σοτάρουμε στο τηγάνι με το λάδι, το κοτόπουλο να ροδίσει ελαφρά.
  2. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, σκόρδο, μανιτάρια να μαραθούν για 2-3 λεπτά.
  3.  Ρίχνουμε τη μουστάρδα και σβήνουμε με το κρασί. Βάζουμε τον κύβο Σε 2 λεπτά προσθέτουμε την φρέσκια ντομάτα και το εστραγκόν.
  4.  Αλατοπιπερώνουμε με προσοχή λόγω του κύβου και  αφήνουμε να ψηθεί σε μέτρια φωτιά για κανένα 10 λεπτο και να πήξει η σάλτσα του.
  5.  Ίσως θα πρέπει να προσθέσετε και λίγο ζεστό νερό.
  6. Βράζουμε τα σπαγγέτι όπως λέει στη συσκευασία. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με τριμμένο τυρί και   τη σάλτσα κοτόπουλου με εστραγκόν, τέλος λίγος μαϊντανός.
                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου