Σελίδες

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα το έργο εγκατάστασης του λογισμικού SAP στην εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. Το έργο υλοποίησε η εταιρία d.d. Synergy Hellas A.E., ένας από τους σημαντικότερους Πιστοποιημένους Συνεργάτες της SAP.



πηγή : Ioannis Bratakos

Η εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. είναι η μητρική εταιρεία του Ομίλου των εταιρειών που υποστηρίζουν την οργάνωση και λειτουργία της ελληνικής κεφαλαιαγοράς και λειτουργούν τις οργανωμένες αγορές αξιών και παραγώγων, διενεργούν την εκκαθάριση και το διακανονισμό των συναλλαγών και προμηθεύουν με ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής την ελληνική κεφαλαιαγορά.

Τα δομικά στοιχεία που παραμετροποιήθηκαν είναι η οικονομική και εμπορική διαχείριση, ελεγκτική, διαχείριση αποθηκών & προμηθειών, μισθοδοσία και διαχείριση επιχειρηματικών πληροφοριών. Αναπτύχθηκαν σημαντικές εφαρμογές για την κάλυψη των επιχειρηματικών απαιτήσεων της εταιρίας όπως οι διαδικασίες εγκρίσεων για τις προμήθειες, τα εξοδολόγια και η αυτοματοποίηση της τιμολόγησης καθώς και ένα σύνολο από αναφορές για την εξυπηρέτηση της διοικητικής πληροφόρησης αλλά και ένα σύνθετο MIS με συνδυασμό πληροφοριών από SAP και non SAP συστήματα για την παρουσίαση των αναφορών με τη χρήση των Business Objects.

H d.d. Synergy συνεργάστηκε στο έργο και με το συμβουλευτικό τμήμα της PwC.

Η παραπάνω εγκατάσταση βρίσκεται σε παραγωγική λειτουργία από την 02/01/2013 και υποστηρίζεται εσωτερικά από στελέχη της εταιρίας σε συνεργασία με Συμβούλους της d.d. Synergy.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου