mageirikesdiadromes
- 1 βαζακι κονσερβα σαλατα σέλινο, κομμένο σε φέτες
- 1 μεγάλο μήλο ξινό σε κυβακια κομμενα
- 1 κονσέρβα καλαμπόκι
- 6 φετες ζαμπόν σε κυβακια κομενες η σε λεπτες λωριδες
- 5 αυγά βραστα σφιχτα κομενα σε ροδελες
- 2 πράσα μονο το τρυφερο μερος σε λεπτες ροδελες
- 2 κονσερβες μανταρινια
- 1 κονσέρβα ανανά σε κοματακια
- 1 βάζο μαγιονεζα οχι με πολλα λιπαρα
- 250 γρ τυρι τριμενο (Gouda)
Οδηγίες
- Στραγγιζουμε το Σέλινο, το καλαμπόκι, το μανταρίνι και τον ανανά χωριστά, το καθενα. Ανακατεουμε τη μαγιονεζα με τον χυμο του ανανα.
- Παιρνουμε μια γιαλινη λεκανη και βαζουμε με την σειρα το σέλινο ,Μήλα, Καλαμπόκι, λιγο τυρι τριμεμνο, λιγη αραιωμενη μαγιονεζα, λιγο απο τα πράσα, ανανά , πάλι λιγη αραιωμενη μαγιονέζα, λιγο τυρι τριμεμνο, Μανταρίνια, Αυγά, μαγιονέζα, λιγο τυρι τριμμενο
- Ριχνουμε απο πανω την υπολοιπη αραιωμενη μαγιονέζα και λιγο πρασο και βαζουμε τη σαλάτα για 24 ώρες στο ψυγειο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου