- 200 γρ Κόκκινο λάχανο τριμμένο
- 200 γρ καρότα τριμμένα
- 1 κουτάκι μικρό καλαμπόκι
- 1 μήλο σε κομματάκια κομμένο
- 1 ροδάκινο η νεκταρίνι σε πολύ λεπτές ροδέλες κομμένο
σάλτσα
- 1 κ , σ μέλι ρευστό
- 3 κ , σ . μουστάρδα
- 100 γρ . λάδι
- 3 κ , σ . ξύδι μαύρο μπαλσαμικο
- αλάτι , πιπέρι
- 200 γρ καρότα τριμμένα
- 1 κουτάκι μικρό καλαμπόκι
- 1 μήλο σε κομματάκια κομμένο
- 1 ροδάκινο η νεκταρίνι σε πολύ λεπτές ροδέλες κομμένο
σάλτσα
- 1 κ , σ μέλι ρευστό
- 3 κ , σ . μουστάρδα
- 100 γρ . λάδι
- 3 κ , σ . ξύδι μαύρο μπαλσαμικο
- αλάτι , πιπέρι
Οδηγίες
- Βάζουμε τα υλικά για την σάλτσα ντρεσινγκ σε ένα μπολάκι και τα χτυπάμε λίγο όλα μαζί
- Βάζουμε σε μια λεκάνη τα λαχανικά και τα φρούτα τα τριμμένα .
- Ρίχνουμε επάνω τη σάλτσα , ανακατεύουμε , δοκιμάζουμε ,
αν χρειάζεται κάτι από αλάτι η ξύδι και σερβίρουμε .
- Βάζουμε σε μια λεκάνη τα λαχανικά και τα φρούτα τα τριμμένα .
- Ρίχνουμε επάνω τη σάλτσα , ανακατεύουμε , δοκιμάζουμε ,
αν χρειάζεται κάτι από αλάτι η ξύδι και σερβίρουμε .
TIP
Και κρύα είναι πολύ ωραία η σαλάτα με φρέσκο ψωμάκι
και αιόλι σκόρδου που το φτιάχνουμε με μαγιονέζα ,
αλάτι και σκόρδο από την πρέσα περασμενο .
Η
200 γρ βούτυρο χτυπημένο στο μίξερ με αλάτι ,
1 κ , γλ . σκόνη πάπρικα
και 2 σκελίδες σκόρδο από πρέσα περασμένες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου