- 500 γρ βίδες
- 2 κονσέρβες τόνο νερού
- 1 κρέμα γάλακτος
- ξύσμα και χυμός 1 λεμονιού
- λίγο λεμονόχορτο τριμμένο (λουίζα)
- αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες
- Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά και τα σουρώνουμε.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος με το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Μόλις η κρέμα ζεσταθεί προσθέτουμε τον τόνο τον οποίο έχουμε στραγγίξει από το νερό του.
- Σβήνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τα ζυμαρικά μας στην κρέμα.
- Πασπαλίζουμε το λεμονόχορτο, ανακατεύουμε προσεχτικά και σερβίρουμε σε πιατέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου