*Σιγουρέψου ότι έχεις:
- 4 φιλέτα γλώσσας
- 2 φλιτζ. ρώσικη σαλάτα
- 3-4 αντίβ
- 8 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
- 2 κουταλιές Balsamic salad dressing
- αλάτι-πιπέρι
- πολύχρωμες πιπεριές ψιλοκομμένες
- κλωναράκια άνηθου
*Ξεκινάμε!
- 1 Ξέπλυνε τα αντίβ, στράγγιξέ τα και κόψε το καθένα κατά μήκος σε 4 κομμάτια.
- 2 Σόταρέ τα σε ένα τηγάνι όπου έχεις λιώσει 3 κουταλιές από το
Βιτάμ
- 3 Είναι βέβαια και τα φιλέτα γλώσσας... Αυτά ξέπλυνέ τα και βάλ’ τα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με 1 φλιτζάνι νερό να βράσουν για περίπου 5 λεπτά. Κάθε τόσο να τα γυρνάς, ώστε να ασπρίσουν ομοιόμορφα.
- 4 Τα νερόβραστα όμως αρέσουν σε λίγους. Πρόσθεσε, λοιπόν, το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse, τηγάνισε τα φιλέτα, μέχρι να πάρουν χρώμα, και μετά βγάλ’ τα με μια τρυπητή κουτάλα σε πιατέλα.
- 5 Με τη βοήθεια 2 πιρουνιών, τύλιξέ τα σε ρολά και σέρβιρε συνοδεύοντας με τα αντίβ, τη ρώσικη σαλάτα και, για γαρνιτούρα, τις ψιλοκομμένες πιπεριές και κλωναράκια άνηθου. Δεν είναι μια χρωματική πανδαισία;
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου