Σελίδες

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Φιλέτα γλώσσας με ρώσικη σαλάτα



Φιλέτα γλώσσας με ρώσικη σαλάτα

*Σιγουρέψου ότι έχεις:
  • 4 φιλέτα γλώσσας
  • 2 φλιτζ. ρώσικη σαλάτα
  • 3-4 αντίβ
  • 8 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
  • 2 κουταλιές Balsamic salad dressing
  • αλάτι-πιπέρι
  • πολύχρωμες πιπεριές ψιλοκομμένες
  • κλωναράκια άνηθου


*Ξεκινάμε!
  • 1 Ξέπλυνε τα αντίβ, στράγγιξέ τα και κόψε το καθένα κατά μήκος σε 4 κομμάτια.
  • 2 Σόταρέ τα σε ένα τηγάνι όπου έχεις λιώσει 3 κουταλιές από το Βιτάμ
    Culinesse, μέχρι να πάρουν χρώμα ομοιόμορφα, σβήσε με το Balsamic salad dressing και κατέβασε το τηγάνι από τη φωτιά μόλις δεις ότι τα υγρά απορροφήθηκαν.
  • 3 Είναι βέβαια και τα φιλέτα γλώσσας... Αυτά ξέπλυνέ τα και βάλ’ τα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με 1 φλιτζάνι νερό να βράσουν για περίπου 5 λεπτά. Κάθε τόσο να τα γυρνάς, ώστε να ασπρίσουν ομοιόμορφα.
  • 4 Τα νερόβραστα όμως αρέσουν σε λίγους. Πρόσθεσε, λοιπόν, το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse, τηγάνισε τα φιλέτα, μέχρι να πάρουν χρώμα, και μετά βγάλ’ τα με μια τρυπητή κουτάλα σε πιατέλα.
  • 5 Με τη βοήθεια 2 πιρουνιών, τύλιξέ τα σε ρολά και σέρβιρε συνοδεύοντας με τα αντίβ, τη ρώσικη σαλάτα και, για γαρνιτούρα, τις ψιλοκομμένες πιπεριές και κλωναράκια άνηθου. Δεν είναι μια χρωματική πανδαισία;
                                                                  Καλή όρεξη!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου