Σελίδες

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

.... με σάλτσα από λιαστές ντομάτες




Υλικά:

- 600 γρ ζυμαρικά
- 75 γρ λιαστές ντομάτες
- 200 ml βραστό νερό
- 125 γρ βούτυρο
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκια ρίγανη, τριμμένη
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 4 λίτρα νερό
- 400 γρ κατεψυγμένος αρακάς



Εκτέλεση:

- Τοποθετούμε τις λιαστές ντομάτες σε ένα μπολ και προσθέτουμε το βραστό νερό. 
- Τις αφήνουμε να μουλιάσουν για περίπου 2' 
Στη συνέχεια τις στραγγίζουμε καλά και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες.
- Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε ρίγανη, 
αλάτι και τις φέτες ντομάτας. 
- Διατηρούμε τη σάλτσα ζεστή.


- Βράζουμε τα ζυμαρικά (al dente) και παράλληλα σε ένα άλλο σκεύος τον αρακά. 
Στη συνέχεια στραγγίζουμε καλά τα ζυμαρικά και προσθέτουμε τον αρακά 
και τη σάλτσα από λιαστές ντομάτες. 

*Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί μοτσαρέλλα και σερβίρουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου