Σελίδες

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ukraine : des hommes armés ont pris un aéroport de Crimée

Ukraine : des hommes armés ont pris un aéroport de Crimée

Αβεβαιότητα - Θα περιπολούν έξω από το κτίριο,
αλλά Συμφερούπολη πτήσεις είναι πάντα εξασφαλισμένη. Χθες, η τοπική βουλή είχε καταληφθεί.
INFO. Η αναταραχή στην Κριμαία συνεχίσει μετά από μια κουραστική μέρα Πέμπτη. Το βράδυ, Συμφερούπολη αεροδρόμιο, η πρωτεύουσα της φιλο-ρωσική περιοχή της Ουκρανίας , δέχτηκε επίθεση από μια ομάδα ενόπλων ανδρών, δεν γνωρίζουμε την προέλευση. Από χθες, το τοπικό κοινοβούλιο είναι απασχολημένος με άλλους ενόπλους.
>> Ποια σενάριο για την Κριμαία; Οι απαντήσεις στα Αλεξάνδρα Goujon ερευνητής
Στο χώρο του ξενοδοχείου. συνολικά πενήντα ένοπλους άνδρες ντυμένοι με στολές χακί χωρίς διακριτικά, πήρε τρία φορτηγά πριν από τον τίτλο προς τα μέσα από το αεροδρόμιο Συμφερούπολη, το μόνο που συνδέει την περιοχή με την υπόλοιπη η χώρα αεροπορικώς. Υποστηρίζονται από μια ντουζίνα πολίτες που αρνούνται την αφαίρεση του Βίκτορ Γιανουκόβιτς από εκείνους που θεωρούν ως "εξτρεμιστές". Αργότερα, μερικοί ένοπλοι άρχισαν να περιπολούν στα περίχωρα του αεροδρομίου, αλλά για τώρα, όλες οι πτήσεις που εκτελούνται.
Επιπλέον, ο οργανισμός ανέφερε ότι μια ομάδα ανθρώπων που είχαν πάει στο αεροδρόμιο, ορισμένοι φέρουν το έμβλημα του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού. Μέρος του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας στηρίζεται στη Σεβαστούπολη, στα νοτιοδυτικά της χερσονήσου της Κριμαίας. Αυτή η αυτόνομη δημοκρατία της Ουκρανίας μόνη περιοχή όπου οι Ρώσοι αποτελούν την πλειοψηφία, είναι το τελευταίο κέντρο της αντιθέσεως προς την νέα κυβέρνηση στην εξουσία στο Κίεβο μετά την απόλυση του Βίκτορ Γιανουκόβιτς το Σάββατο ..... [...] europe1.fr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου