Σελίδες

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Αεροπορική επιδρομή στη Λωρίδα της Γάζας












Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία πραγματοποίησε τρεις αεροπορικές επιδρομές τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή, στη Λωρίδα της Γάζας, στοχεύοντας θέσεις της ένοπλης πτέρυγα της Ισλαμικής Τζιχάντ, χωρίς να υπάρξουν θύματα, ανέφεραν Παλαιστίνιοι αυτόπτες μάρτυρες.
Δύο από τις επιδρομές πραγματοποιήθηκαν στη Χαν Γιουνίς στη νότια Λωρίδα της Γάζας, εναντίον των θέσεων των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς, που είναι η ένοπλη πτέρυγα της Ισλαμικής Τζιχάντ, ενώ η τρίτη επίθεση σημειώθηκε στη Ράφα, κοντά στα αιγυπτιακά σύνορα, ανέφεραν οι ίδιοι μάρτυρες.

Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP), τις αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας, χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες.

Οι τελευταίες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας, διεξήχθησαν στην αρχή του μήνα και ήταν οι πρώτες μετά το τέλος της εκεχειρίας του Νοεμβρίου, μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς. Στις 19 Απριλίου, δύο ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας έπληξαν το νότιο Ισραήλ χωρίς να προκαλέσουν θύματα.



http://www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου