Σελίδες

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Την Κυριακή ο Λευκός Πύργος θα γίνει....μπλέ..!!!



Την Κυριακή 28 Απριλίου, 
μια γαλάζια απόχρωση θα αλλάξει την όψη 
του μνημείου- συμβόλου της Θεσσαλονίκης.

Αιτία, ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής, στις 29 Απριλίου. 
Με αφορμή την συγκεκριμένη ημέρα, ο μη-κερδοσκοπικός φιλανθρωπικός οργανισμός Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διοργανώνει εκδηλώσεις, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

*Λόγω της Μ. Δευτέρας, στις 29 Απριλίου, οι εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν μια ημέρα νωρίτερα, την Κυριακή 28 Απριλίου. 
Με σύνθημα «Μοιράσου τη δική σου Ευχή», ο Λευκός Πύργος θα «ντυθεί» μπλε, στα χρώματα του Μake-A-Wish, για να μεταδώσει το μήνυμα της χαράς, της ελπίδας και της δύναμης για όλα τα παιδιά. 
*Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο φωτισμός του Λευκού Πύργου θα γίνει με τη δύση του ηλίου, στις 18:00- 22:00, ενώ παρόντες θα είναι παιδιά των οποίων οι ευχές έχουν πραγματοποιηθεί, εθελοντές και επίσημοι. 
 
-Η εκδήλωση στην πλατεία Λευκού Πύργου πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της εταιρίας 4records.gr.
 
 
 
Μοιράσου την ευχή
Ευχές από το να γίνουμε... υπερήρωες ή να επισκεφτούμε έναν εξωτικό προορισμό, μέχρι να συναντήσουμε τον αγαπημένο μας ηθοποιό ή να αποκτήσουμε ένα κουταβάκι. Ολοι κάνουμε ευχές, όπως λένε τα μέλη της οργάνωσης. Όμως, για τα παιδιά που πάσχουν από απειλητικές για την ζωή τους ασθένειες, η εκπλήρωση αυτών των ευχών σημαίνει πολλά περισσότερα. 
Αποτελεί μια στιγμή, ικανή να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους!

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλα τα παραρτήματα του Οργανισμού σε ολόκληρο τον κόσμο και γιορτάζουμε την εκπλήρωση της πρώτης ευχής, του Chris, το 1980. Της ευχής, που ενέπνευσε τη δημιουργία του Make-A-Wish ως Οργανισμό, περισσότερα από 30 χρόνια πριν. 
Η Ελλάδα αυτή την περίοδο περνάει δύσκολες στιγμές και το Make-A-Wish θέλει να στείλει μήνυμα χαράς, ελπίδας και δύναμης όχι μόνο σε όλους τους Έλληνες, αλλά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής να αποδείξει σε ολόκληρο τον κόσμο πως η χώρα μας μπορεί ακόμη να εύχεται, να ελπίζει και να τα καταφέρνει», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της οργάνωσης.
 
 
 
*απο τον Αγγελιοφόρο
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου