Σελίδες

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών τιμά τους Μαντζαβελάκη και Βασιλόπουλο....


                       

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ


                 Εκδήλωση τιμής και μνήμης αφιερωμένη στους Αντώνη Μαντζαβελάκη και Μάριο Βασιλόπουλο

.... και θα υπενθυμίσει το «πράσινο» μεγαλείο.
Ο Παναθηναϊκός ως σύλλογος διανύει μία από τις δυσκολότερες αγωνιστικές περιόδους στην ιστορία του και τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαία η αναδρομή στις αξίες και στα ιδανικά που εκφράζει το Τριφύλλι, καθώς και στις μεγάλες προσωπικότητες που δόξασαν το όνομα του.
Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού, στην προσπάθεια του να επαναφέρει στην επικαιρότητα το «πράσινο» πνεύμα, διοργανώνει μία εκδήλωση στη μνήμη δύο ανθρώπων, οι οποίοι υπηρέτησαν πιστά το σύλλογο για πολλές δεκαετίες.Τον Αντώνη Μαντζαβελάκη και τον Μάριο Βασιλόπουλο.
Οι δύο από τους σπουδαιότερους αθλητανθρώπους του Παναθηναϊκού, δεν χρειάζονται συστάσεις. Ο πρώτος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παράγοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο δεύτερος προσέφερε ανιδιοτελώς επί σειρά ετών στον Ερασιτέχνη.
Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών τιμά τους Μαντζαβελάκη και Βασιλόπουλο
Η τιμή στην προσφορά των Αντώνη Μαντζαβελάκη και Μάριου Βασιλόπουλου θα λάβει χώρα την Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 20:30, στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus. 
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα αποδοθούν δύο βραβεία, ένα με την ονομασία του κάθε εκλιπόντος.
Σε μία εποχή που ο Παναθηναϊκός ταλανίζεται από οικονομικά και αξιακά προβλήματα, η επικαιροποίηση της προσφοράς των δύο ανδρών θα έρθει να υπενθυμίσει το μέγεθος του συλλόγου, αλλά και την ικανότητα του να ξεπερνά τις κρίσεις και να αναγεννιέται από τις στάχτες του.
                                                                 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου