Σελίδες

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Χορός εκατομμυρίων από την παράνομη διακίνηση οικιακών απορριμμάτων




.... Μαύρο χρήμα, που νέμονται συγκεκριμένα κυκλώματα διακινητών και υποδοχέων (τρυπάδων), όπως χαρακτηριστικά λέγονται, με τσιλιαδόρους, φουσκωτούς, αλλά και πολίτες υπεράνω υποψίας. Γιατί κανένα κύκλωμα δεν θα μπορούσε να σταθεί ούτε λεπτό, εάν δεν είχε την κάλυψη κάποιων ελάχιστων επίορκων δημόσιων λειτουργών.

Οι αριθμοί είναι ενδεικτικοί: για κάθε παρτίδα σκουπιδιών που μεταφέρει ένα τριαντάτονο φορτηγό και απορρίπτει παράνομα σε κάποιο ανενεργό λατομείο ή άλλο χώρο, στο χέρι του διακινητή, μένουν καθαρά, περί τα χίλια επτακόσια με χίλια οκτακόσια ευρώ, έχοντας καλύψει» τις πάσης φύσεως υποχρεώσεις...

Τι ποσό θα απέφερε η νόμιμη διακίνησή του; Τριακόσια με επτακόσια ευρώ, αναλόγως του είδους του απορρίμματος και του τόπου προέλευσής του. Γιατί άλλη τιμολόγηση έχουν τα αμιγώς οικιακά απορρίμματα, άλλη τα ανακυκλώσιμα, με διαφορετικό τιμολόγιο μπαίνουν στον ΧΥΤΑ Φυλής τα οικιακά απορρίμματα των Δήμων της Αττικής, με διαφορετικό τιμολόγιο όσα απορρίμματα αποτελούν προϊόν επεξεργασίας από ιδιώτες. 

Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή, να δούμε την γενεσιουργό αιτία τέτοιου είδους φαινομένων.
Όλα ξεκινούν από το γεγονός, ότι .... [...]

περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ : http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου