
Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το βούτυρο,
τα φιλέτα αντζούγιας ψιλοκομμένα, τη μουστάρδα
και το ξίδι και τα αναμειγνύουμε καλά.
Περιμένουμε να κρυώσει καλά.
Με αυτό το βούτυρο, μπορούμε να αρωματίσουμε
ένα μοσχαρίσιο φιλέτο.
Βούτυρο με φουντούκια
Αφήνουμε το βούτυρο να πάρει θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Αλέθουμε στο πολυμίξερ 60 γρ. φουντούκια μέχρι
να γίνουν σαν πούδρα.
Αναμειγνύουμε με το βούτυρο και το παγώνουμε
στο ψυγείο για μία ώρα.
Ιδανικό για πρωινό μαζί με μαρμελάδα αλλά
και για φαγητά με χορταρικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου