
Τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι στο ελαιόλαδο για 2 λεπτά,
προσθέτουμε τον κιμά και σβήνουμε με το κρασί.
Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε να βράσουν
για 15 λεπτά περίπου σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μείνουν με το λάδι τους.
Aφαιρούμε όλη την ψίχα από τα ψωμάκια και τα βουτάμε
στιγμιαία σε γάλα (ίσα ίσα να βραχούν χωρίς να ποτίσουν).
Tοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος.
Eτοιμάζουμε την μπεσαμέλ:
Pίχνουμε σε κατσαρόλα το βούτυρο με το αλεύρι για να πάρει χρώμα
και προσθέτουμε το γάλα.
Aνακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις μέχρι να πήξει η σάλτσα,
ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο, τυρί και την αφήνουμε να γίνει χλιαρή.
Γεμίζουμε κάθε ψωμί με τον κιμά κατά τα 2/3 και από πάνω βάζουμε
μία κουταλιά μπεσαμέλ.
Πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου