ΥΛΙΚΑ
500 γραμ αλεύρι
1 κουτ.γλυκού αλάτι
3 κουτ σούπας λάδι
...ΓΕΜΙΣΗ
5 αυγά
1 κιλό φέτα
1 μικρό κουτάκι γάλα εβαπορέ η μια μικρή κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνουμε το φυλο και κόβουμε 6 μπαλάκια να γίνουν 6 φύλα.
Ανοιξτε τα με τον τρόπο που λέω .
Σε ενα μπώλ έχετε θρυματίσει την φέτα μ ενα πιρούνι,ρίχνετε τα αυγά,πιπεράκι,και την κρέμα ,
η το νουνού,ανακατεύετε καλά και σε ενα ταψί βάζετε λιγο λάδι σε ολη την επιφάνειά του
και φύλο και λάδωμα 2 φύλα απο κάτω ,μετά γέμιση εδώ κι εκεί διάσπαρτη την μισή,
ξανά φύλο ,λάδι,γέμιση ολη πλέον και από πάνω άλλα 2 φύλα ,χαράσουμε
και βάζουμε σε ολη την επιφάνεια λάδι με αυγό
[χτυπάμε ενα ολόκληρο αυγό με 1 φλυτζανάκι του καφέ λάδι]
ψηνουμε σε προθερμασμένο φούρνο περίπου 35 λεπτά .
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ BLOG mageirikikaisintages.blogspot.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΦΥΛΟ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου