Σελίδες

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

...για την οδοντοφυία των μικρών μας...τα μπισκοτάκια τους



1 φλ. αλεύρι 
1 φλ. σκόνη φρουτόκρεμα 
3 κ.σ. λάδι παγωμένο νερό ...


Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220°. 

Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σκόνη φρουτόκρεμας 
και σιγά σιγά προσθέτουμε το λάδι. 
Βάζουμε λίγο από το παγωμένο νερό, ανακατεύουμε 
και συνεχίζουμε να προσθέτουμε μέχρι να γίνει η ζύμη μας 
μια σφιχτή μπάλα που θα ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μπολ. 
Ανοίγουμε τη ζύμη στο πάχος ενός κράκερ και κόβουμε 
σε ότι σχήμα θέλουμε.
Τα βάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα ψήνουμε 
για 15' ή μέχρι να γίνουν ελαφρώς καφέ. 

*Τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως 
και μετά τα φυλάμε σε αεροστεγές δοχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου