Τρίτη 31 Ιουλίου 2012
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΕΠΟΝΙ Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό πεπόνι τη σάρκα 1/2 κιλό ζάχαρη με πηκτίνη 2 κ.γ. λεμόνι 1 κ.γ. άρωμα βανίλιας Στα γρήγορα Κατηγορία Μαρμελάδες - Γλυκά κουταλιού Εποχιακά Καλοκαιρινή Μέθοδος Κατσαρόλας Διατροφή Χορτοφαγική Vegan Δυσκολία Μέχρι 4 υλικά Περιέχει Φρούτα Νηστίσιμα Νηστίσιμα Πως το κάνουμε: Κόβουμε το πεπόνι σε κύβους. Το ρίχνουμε σε κατσαρόλα με τη ζάχαρη και βράζουμε σε δυνατη φωτιά. Προσέχουμε να μην κολλήσει ανακατεύοντας πού και πού με ξύλινη κουτάλα. Μετά από καμιά ώρα ή όταν αρχίσει να μοιάζει με μαρμελάδα χαμηλώνουμε τη φωτιά να μην μας αρπάξει και ανακατεύουμε πιο συχνά. Ρίχνουμε και το χυμό λεμονιού. Κάνουμε το κόλπο με το πιατάκι και όταν είναι έτοιμη, ρίχνουμε και τη βανίλια. Έτοιμη! Λίγα μυστικά ακόμα Διαβάστε περισότερο: Μαρμελάδα πεπόνι http://www.sintagespareas.gr/sintages/marmelada-peponi.html#ixzz22CBtrsxx
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου