ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ...
{από τήν αδελφή μου}
ΥΛΙΚΑ:
1 γάλα εβαπορέ
1 κρέμα Μorfat
1 ζαχαρούχο γάλα
1 πακέτο μπισκότα πτι- μπερ με επικάλυψη σοκολάτας
φραουλίτσες....προαιρετικά!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- αφήνουμε τη κρέμα και τα γάλατα στο ψυγείο να παγώσουν πολύ καλά,
κόβουμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια σε ένα ταψάκι με τσέρκι,
χτυπάμε το παγωμένο γάλα στο μίξερ μέχρι να πήξει,
έπειτα ρίχνουμε μέσα την κρέμα μόρφατ και συνεχίζουμε το χτύπημα,
τέλος προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα,
- βάζουμε το μπωλ στην κατάψυξη για μια ώρα
και μετά το ξαναδουλεύουμε για μερικά λεπτά για να γίνει η κρέμα μας πιο αφράτη...
καί αδειάζουμε το παγωτό στο ταψάκι μας και το βάζουμε στην κατάψυξη,
*αφού έχει παγώσει καλά το ξεκολλάμε με ένα μαχαίρι γύρω γύρω και ανοίγουμε το τσέρκι,
{ ρίχνουμε από πάνω αν μας αρέσει προσθέτουμε και μερικές φράουλες την στιγμή που θα το σερβίρουμε.}
#καλή μας επιτυχία#
Ρ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου