Σελίδες

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Μια 37χρονη υπάλληλος ζαχαροπλαστείου ......μέ το παρατσούκλι «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα»



Μια εντυπωσιακή, όσο και δραματική ιστορία φαίνεται να βρίσκεται πίσω 

από πυρκαγιές που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια σε δάση γύρω από την πρωτεύουσα. Μια 37χρονη υπάλληλος ζαχαροπλαστείου από την Ικαρία κατηγορείται ότι έβαλε μαζί με τον σύζυγό της την καταστροφική δασική πυρκαγιά της Ραφήνας το 2005. 

Έχοντας το παρατσούκλι «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα», η γυναίκα αυτή ήταν σοκαρισμένη από τον θάνατο δύο συγγενών της στη μεγάλη φονική πυρκαγιά του νησιού της το 1993.

Μια εντυπωσιακή, όσο και δραματική ιστορία φαίνεται να βρίσκεται πίσω από πυρκαγιές που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια σε δάση γύρω από την πρωτεύουσα. Μια 37χρονη υπάλληλος ζαχαροπλαστείου από την Ικαρία κατηγορείται ότι έβαλε μαζί με τον σύζυγό της την καταστροφική δασική πυρκαγιά της Ραφήνας το 2005. Έχοντας το παρατσούκλι «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα», η γυναίκα αυτή ήταν σοκαρισμένη από τον θάνατο δύο συγγενών της στη μεγάλη φονική πυρκαγιά του νησιού της το 1993. 

Η γυναίκα που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα κατηγορείται ότι προκάλεσε 40 εστίες φωτιάς στην Πεντέλη χρησιμοποιώντας σπινθηρίζοντα κεράκια γενεθλίων. 

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, στις ενέργειές της τη συνόδευσε ο εν διαστάσει σύζυγός της. Μάλιστα ο ίδιος ομολόγησε το μπαράζ των εμπρησμών και το απέδωσε στη μεγάλη αγάπη του προς τη γυναίκα του. 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία σχημάτισε έναν ογκώδη δικαστικό φάκελο, χωρίς ωστόσο να δημοσιοποιήσει οτιδήποτε για τους δράστες αυτών των εμπρησμών και τα άγνωστα κίνητρα τους. 

Στον φάκελο αυτό υπάρχουν καταθέσεις τουλάχιστον 160 ατόμων και σειρά στοιχείων της Πυροσβεστικής για το πώς πυρπολούνταν οι δασικοί πνεύμονες της Αττικής από την 37χρονη υπάλληλο του ζαχαροπλαστείου.

---> ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ : parapolitika.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου