
|
| (Για 4 άτομα) |
| 1 πακέτο κανελόνια |
| 1 μελιτζάνα |
| 1 πράσινη πιπεριά |
| 1 κόκκινη πιπεριά |
| 1 κολοκύθι |
| 1½ ντομάτα |
| 350 ml χυμό ντομάτας |
| 130 γρ. μυζήθρα |
| 1 κρεμμύδι |
| 4 κουταλιές ελαιόλαδο |
| 5 φύλλα βασιλικό |
| Ζάχαρη |
| Αλάτι |
| Πιπέρι |

- Κόβετε το κρεμμύδι, τη μελιτζάνα, τις πιπεριές και το κολοκύθι σε κύβους
και τα σοτάρετε με ελαιόλαδο για 5-6΄.
- Έπειτα, προσθέτετε την ντομάτα ψιλοκομμένη, το βασιλικό, αλάτι και πιπέρι
και αφήνετε τη σάλτσα σε δυνατή φωτιά να βράσει.
- Μόλις εξατμιστούν τα υγρά, την κατεβάζετε από τη φωτιά και ρίχνετε τη μυζήθρα θρυμματισμένη. - Ανακατεύετε, αφήνετε το μείγμα να κρυώσει και γεμίζετε με αυτό τα άβραστα κανελόνια.
- Τα τοποθετείτε σε ένα πυρέξ, ρίχνετε από πάνω το χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι
και ζάχαρη και
- τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 10΄.
www.vita.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου