Σελίδες

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Σε Πάτρα, Αίγιο και Κάτω Αχαΐα Χιλιάδες κιλά χαλκού σε καταυλισμούς τσιγγάνων




Ένας τόνος και 200 κιλά χαλκού που προέρχονται από τις λεηλασίες μετασχηματιστών και καλωδίων της Δ.Ε.Η. σε δημοτικές και ιδιωτικές εγκαταστάσεις, κατασχέθηκαν σε καταυλισμούς τσιγγάνων στην Πάτρα, το Αίγιο και την Κάτω Αχαΐα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας!

Μέρος των  κλοπιμαίων βρέθηκε και στην  μάντρα πώλησης παλαιών μετάλλων μιας 46χρονης που συνελήφθη μαζί με τον 52χρονο προσωρινά υπεύθυνο και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενοι για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί από πού είχε κλαπεί η τεράστια ποσότητα του χαλκού.

Στο  πλαίσιο της επιχείρησης στους καταυλισμούς, κατασχέθηκαν ακόμη 500 πινακίδες οδικής σήμανσης από αλουμίνιο, τέσσερα ορειχάλκινα μανουάλια που έχουν κλαπεί από διάφορες εκκλησίες, τέσσερις μεταλλικοί σταυροί που εκλάπησαν από μνήματα σε νεκροταφεία, δυο χάλκινα καζάνια, τέσσερις ηλεκτρικοί τροχοί, τρία ηλεκτρικά τρυπάνια, μια παιχνιδομηχανή και ένας φορητός υπολογιστής των οποίων οι ιδιοκτήτες αναζητούνται.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου