Σελίδες

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Σήμερα Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 8.30 το βράδυ στο «Αχίλλειον» - Έκθεση Κεραμικής του Εργαστηρίου Καραγάτς


keramiki

Τις δημιουργίες τους στην κεραμική θα παρουσιάσουν οι 18 σπουδάστριες του Εικαστικού Εργαστηρίου Ενηλίκων Καραγάτς, που λειτουργεί υπό τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – Δη.Πε.Θε. Δήμου Βόλου, σε έκθεση η οποία θα εγκαινιαστεί σήμερα Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 8.30 το βράδυ στο «Αχίλλειον».
Τα Εικαστικά Εργαστήρια Ενηλίκων στο Καραγάτς ανασυστάθηκαν μετά από παύση της λειτουργίας τους για αρκετό χρονικό διάστημα, χάρις στις συστηματικές προσπάθειες και πιέσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – Δη.Πε.Θε. Δήμου Βόλου  προς το αρμόδιο Υπουργείο. Η επαναλειτουργία τους «αγκαλιάστηκε» από τους κατοίκους της περιοχής, παρά το γεγονός ότι η εκπαιδευτική χρονιά βρισκόταν ήδη σε εξέλιξη.
Το Τμήμα Κεραμικής με υπεύθυνη τη γνωστή κεραμίστρια Ντέμα Σκεμπέ συγκέντρωσε από την πρώτη στιγμή αυξημένο ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν δύο τμήματα και παρά το σχετικά μικρό διάστημα λειτουργίας τους, οι σπουδάστριες κατάφεραν γρήγορα να μυηθούν στο χώρο της κεραμικής και τώρα παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους.
*Συγκεκριμένα, οι σπουδάστριες που συμμετέχουν με τα έργα τους στην έκθεση είναι: 
Μάχη Αγκρή, Παναγιώτα Βλάχου, Χριστίνα Δεληγιάννη, Ελένη Ιωαννάτου, Συνοδή Κακλιά, Ελένη Καλαμογιώργου, Αλεξάνδρα Κολοβού, Άρτεμις Κοντογιάννη, Κατερίνα Κρουσταλλιά, Μαρία Μαρνά, Μαρία Μουτσινά, Χαρά Μπούσια, Ελένη Περδικάρη, Όλγα Πράπα, Βάσω Ροντήρη, Βάνα Σαμαρά, Ελένη Σελάμη και Σοφία Στάμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου