Σελίδες

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

Κοτόπουλο με μαύρη ζάχαρη και μυρωδικά



kotopoylo me mayrh zaxarh


Υλικά

4 στήθη κοτόπουλου
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά μαύρη ζάχαρη
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κουταλάκι θυμάρι
1 κουταλάκι δενδρολίβανο
λίγη πάπρικα
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 230ºC. Σε ένα τηγάνι αφού πρώτα ψιλοκόψουμε το σκόρδο, το σοτάρουμε με το λάδι μέχρι να μαλακώσει. Το βγάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε με τη μαύρη ζάχαρη και τα υπόλοιπα μυρωδικά και αλατοπιπερώνουμε. Αλείφουμε τα στήθη κοτόπουλου με το μείγμα μας και τα βάζουμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε για 20-30 λεπτά ανάλογα με το πάχος του κοτόπουλου και σερβίρουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου