Σελίδες

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Χριστουγεννιάτικης Κάρτας από τη Γεωπονική Πύλη!



MerryChristmas card



Οι συντάκτες της Γεωπονικής Πύλης ζητούν από νέους και νέες να φτιάξουν μία ευχετήρια Χριστουγεννιάτικη κάρτα σε μορφή εικόνας για τους αναγνώστες της Γεωπονικής Πύλης και του www.agrigate.gr.
Οι εικόνες θα πρέπει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου να έχουν σταλεί στο info@agrigate.gr  με τα στοιχεία του δημιουργού. 1 Δεκεμβρίου θα αναρτηθούν σε ειδικό φάκελο στη σελίδα μας στο facebook απ’ όπου τα μέλη θα ψηφίσουν τις δύο (2) καλύτερες. Οι δύο καλύτερες θα αναδειχθούν σύμφωνα με το άθροισμα των like + share των εικόνων.

Όροι Συμμετοχής:
  • Ο καθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό με μία (1) μόνο ευχετήρια κάρτα Χριστουγέννων.
  • Το θέμα της κάθε κάρτας είναι ελεύθερο με την προϋπόθεση να μην περιέχει εικόνες βίας και υβριστικά συνθήματα (περιβαλλοντικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, εορταστικό).
  • Το μέγεθος της κάρτας θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 200x200.
  • Από 23 έως 30 Νοεμβρίου θα είναι το διάστημα αποστολής των καρτών στο mail: info@agrigate.gr (υπόψιν διαγωνισμού Χριστουγέννων) με τα στοιχεία του δημιουργού.
  • Από 1 έως 20 Δεκεμβρίου θα μπορεί ο κόσμος να ψηφίζει την καλύτερη πατώντας like και κάνοντας share την κάρτα που του αρέσει.
  • Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των κοινοποιήσεων των καρτών.
  • Στις 21 Δεκεμβρίου θα αναδειχθούν οι δύο (2) καλύτερες Χριστουγεννιάτικες Κάρτες που θα διακοσμούν το www.agrigate.gr και θα μπορούν να σταλούν σε όλους τους φίλους.
  • Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε όλες και όλους (γραφίστες, δημιουργούς, ερασιτέχνες, καλλιτέχνες).

Βράβευση:
Η Γεωπονική Πύλη σαν εθελοντική ομάδα Γεωπόνων δεν έχει τη δυνατότητα βράβευσης με κάποιο χρηματικό έπαθλο. Παρόλα αυτά δημιουργήσαμε μία εφαρμογή στην ιστοσελίδα μας με την οποία μπορεί ο οποιοσδήποτε να στείλει Χριστουγεννιάτικες Κάρτες μέσω mail. Το βραβείο επομένως για τους δύο πρώτους νικητές θα είναι η ανάρτηση της Χριστουγεννιάτικης Κάρτας στο site μας και η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να επιλέξουν και να στείλουν όποια θέλουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε ως έθνος, πιστεύουμε πως πρέπει να συνεχίσουμε να περνάμε το μήνυμα της ελπίδας στους συνανθρώπους μας. Μία ευκαιρία είναι κι αυτή της Χριστουγεννιάτικης Κάρτας...

Περιμένουμε τις συμμετοχές καθώς και οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με το διαγωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου