Σελίδες

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Κρεπομελέτα... μια πολύ εύκολη συνταγή και για τον πιο αρχάριο .


recipe image

  • 4 αυγά
  • Αλάτι , πιπέρι
  • λίγο γάλα εβαπορέ
  • 3 κ . σ . αλεύρι
γέμισηγέμιση
  • 3 κ σ λάδι
  • μανιτάρια φρέσκα
  • 2 κρεμμύδια μικρά
  • 5 κ . σ . κρέμα γάλακτος
  • 5 κ , σ . λάδι για το τηγάνισμα
  • 5 πατάτες σε κάβους κομμένες
Οδηγίες
                          



Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την κρεπομελέτα
Σε τηγάνι βάζουμε 3 κ , σ . λάδι και τηγανίζουμε τα μανιτάρια .
Ρίχνουμε και το κρεμμύδι , όταν βγάλουν τα υγρά τους , ρίχνουμε 5 κ.σ. κρέμα γάλακτος
και το βάζουμε στην άκρη .
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε τις πατάτες που τις έχουμε κόψη σε κύβους .
Τις σκεπάζουμε με ένα καπάκι και αφήνουμε να τηγανιστούν . Πότε πότε τις ανακατεύουμε ,
ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι .
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε τον μισό χυλό από τις κρεπομελετες .
Αφήνουμε σε σιγανή φωτιά να ψηθεί ελαφρά και το γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά .
Ρίχνουμε επάνω την μισή δόση από τα μανιτάρια και τις πατάτες διπλώνουμε
την ομελέτα και την σερβίρουμε .

 από : mageirikesdiadromes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου