-
4 πράσα σε λεπτές ροδέλες κομμένα
-
4 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε ροδέλες
-
1/2 ματσάκι άνηθο κομμένο
-
2 καρώτα τριμμένα στον τρίφτη
-
5 κ,σ. ελαιόλαδο
-
2 αυγά
-
100 γρ. φέτα
-
200 γρ. γραβιέρα τριμμένη
-
50 γρ. παξιμάδι τριμμένο
-
50 γρ. τυρί παρμεζάνα
-
200 γρ. τυρί έμενταλ τριμμένο
Οδηγίες
-
Ζυμώνουμε τα πρώτα υλικά για το φύλλο και αφήνουμε την ζύμη για 30 λεπτά να ξεκουραστεί
-
Βγάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι με τα κρεμμυδάκια να σωταριστούν, ρίχνουμε και το καρώτο, το πράσο και τα αφήνουμε λίγο να σωταριστούν κι αυτά
-
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τον άνηθο και την φέτα
-
Όταν κρυώσει χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε και αυτά στην γέμιση
-
Προσθέτουμε και την φέτα
-
Ανάβουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς
-
Παίρνουμε μια φόρμα μεγάλη ή ένα μεγάλο πυρέξ και το βουτυρώνουμε
-
Ανοίγουμε ένα φύλλο λίγο ποιο μεγάλο από το πυρέξ και το βάζουμε μέσα
-
Πασπαλίζουμε παντού με την τριμμένη γραβιέρα
-
Ρίχνουμε τα λαχανικά και τα απλώνουμε να πάνε παντού
-
Ανακατεύουμε το παξιμάδι με την παρμεζάνα και πασπαλίζουμε επάνω στα λαχανικά μας
-
Πασπαλίζουμε και με το τυρί έμενταλ
-
Σκεπάζουμε με το φύλλο που εξέχει από το πυρέξ και ψήνουμε για 45 λεπτάπηγή : mageirikesdiadromes.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου