Σελίδες

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Κίνδυνος κατάρευσης της οροφής του Παπαστράτειου!



papastrateio

Σύμφωνα με το aquaticsnews.com, το κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ», που ανήκει στο ΕΑΚ Αγίου Κοσμά, πρέπει άμεσα να κλείσει καθώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στατικότητας με την οροφή του.
Το προηγούμενο διάστημα μια επιτροπή μηχανικών από την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά πήγε στο Παπαστράτειο για να ελέγξει το κολυμβητήριο προκειμένου να ανανεωθεί η επίσημη άδεια λειτουργίας. Στην αυτοψία που έκαναν οι ειδικοί διαπίστωσαν σοβαρά προβλήματα στο κολυμβητήριο και κυρίως στην οροφή του που εκτίμησαν οτι δεν είναι κατάλληλη και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.
Στην έκθεση τους, που βρίσκεται ήδη στα χέρια του προέδρου του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά κ. Κωνσταντίνου Πρίφτη, γράφουν αναλυτικά τα προβλήματα που εντόπισαν και γράφουν οτι είναι «ακατάλληλο για να φιλοξενήσει κόσμο και αθλητές…». Η εισήγηση τους είναι ξεκάθαρη και ζητάνε το άμεσο σφράγισμα του Παπαστράτειου.
Ο πρόεδρος του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά κ.Πρίφτης, έχει ενημερώσει τον υπούργο κ.Γιάννη Ιωαννίδη και ζητά να γίνει επανέλεγχος από μια μεγαλύτερη επιτροπή μηχανικών της ΓΓΑ, έτσι ώστε να υπάρχει και μια δεύτερη γνώμη για το πρόβλημα που προέκυψε.
 
πηγή : exelixeis.gr
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου