- 1/2 κιλό φύλλο κρούστας.
- 180 γραμμάρια βούτυρο φρέσκο.
- 350 γραμμάρια τυρί φέτα τριμμένη.
- 6 αυγά.
- 2 φλιτζάνια ζάχαρη.
- Αχνη ,κανέλα (προαιρετικά).
- 1 κιλό γάλα
Οδηγίες
- Σουρώνουμε τα φύλλα και τα τοποθετούμε σε δύο ταψάκια 34 νούμερο (μισά στο ένα και μισά στο άλλο)
- Λιώνουμε το βούτυρο και περιχύνουμε 90 γραμμάρια στο ένα ταψί και 90 γραμμάρια στο άλλο.
- Ψήνουμε σε 180 βαθμούς έως ότου ροδίσουν ελαφρά.
- Ανακατεύουμε σε δύο μπολ μισό μισό το γάλα με 3 αγά στο κάθε μπολ. Βάζουμε το τριμμένο τυρί στο ένα μπολ και τα 2 φλιτζάνια ζάχαρη στο άλλο.Ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε τις μισοψημένες μας μπουγάτσες.
- Τις ξαναβάζουμε στο φούρνο και τις ψήνουμε 20 λεπτά περίπου η έως ότου φουσκώσουν και ροδοκοκκινίσουν εντελώς.
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου