
- Ανακατεύουμε σε μπολ τα κρακεράκια με το θυμάρι.
- Ανοίγουμε την κάθε μπριζόλα με μαχαίρι οριζόντια μέχρι το κόκαλο.
- Αλατοπιπερώνουμε καλά (ακόμη και μέσα στο άνοιγμα
που δημιουργήσαμε με το μαχαίρι) και τοποθετούμε
από μία φέτα τυρί στην καθεμία.
*Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
- Περνάμε τις μπριζόλες από το αλεύρι και στη συνέχεια
τις βουτάμε στο αβγό.
Μετά, τις περνάμε από τα τριμμένα κρακεράκια,
φροντίζοντας να καλυφθούν σε όλα τα σημεία τους.
- Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο μαζί με το βούτυρο
και τις σοτάρουμε πολύ καλά και από τις δύο πλευρές τους
μέχρι να ροδίσει καλά το τριμμένο μπισκότο.
Ψήνουμε τις μπριζόλες σε ρηχό ταψί στον φούρνο
για 20 λεπτά περίπου αν τις θέλουμε καλοψημένες.
*Σερβίρουμε αμέσως.
- Ανοίγουμε την κάθε μπριζόλα με μαχαίρι οριζόντια μέχρι το κόκαλο.
- Αλατοπιπερώνουμε καλά (ακόμη και μέσα στο άνοιγμα
που δημιουργήσαμε με το μαχαίρι) και τοποθετούμε
από μία φέτα τυρί στην καθεμία.
*Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
- Περνάμε τις μπριζόλες από το αλεύρι και στη συνέχεια
τις βουτάμε στο αβγό.
Μετά, τις περνάμε από τα τριμμένα κρακεράκια,
φροντίζοντας να καλυφθούν σε όλα τα σημεία τους.
- Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο μαζί με το βούτυρο
και τις σοτάρουμε πολύ καλά και από τις δύο πλευρές τους
μέχρι να ροδίσει καλά το τριμμένο μπισκότο.
Ψήνουμε τις μπριζόλες σε ρηχό ταψί στον φούρνο
για 20 λεπτά περίπου αν τις θέλουμε καλοψημένες.
*Σερβίρουμε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου