Σελίδες

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ραβιόλια με ρόκα, βαλεριάνα και λιαστή ντομάτα



Βράζουμε σε 1 1/2 λίτρο ζωμό λαχανικών, 
500 γρ. ραβιόλια με γέμιση της αρεσκείας μας...
 Σουρώνουμε, κρατάμε λίγο από το ζωμό τους και τα διατηρούμε ζεστά. 
Κόβουμε 1/2 ματσάκι ρόκα και 1/2 ματσάκι βαλεριάνα. 
Κόβουμε στη μέση 200 γρ. ντοματάκια λιαστά από βάζο αφού τα σουρώσουμε. 
Αναμειγνύουμε σε ζεστό τηγάνι τα ραβιόλια με λίγο από τον ζωμό, 
τα ντοματάκια, τις πρασινάδες, λίγο καλό ελαιόλαδο και 1/2 φλιτζάνι τυρί. 

Αν θέλουμε μπορούμε να πασπαλίσουμε με τριμμένο φιστίκι Αιγίνης. 
Αφήνουμε λίγο να ενωθούν οι γεύσεις πριν σερβίρουμε με πιπέρι.
thecookbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου