
Ψήνουμε τις πιπεριές στον φούρνο για 40 λεπτά περίπου,
μέχρι να μαυρίσουν γύρω γύρω.
Μεταφέρουμε σε σακούλα και τις αφήνουμε να «ιδρώσουν»
για 5-10 λεπτά ώστε να ξεφλουδίζονται εύκολα.
Αφαιρούμε τα σπόρια και τις ψιλοκόβουμε.
Ανακατεύουμε με τα ρεβίθια, τον μαϊντανό, την καυτερή πιπεριά
και το σκόρδο.
Τηγανίζουμε τα καλαμαράκια σε δυνατή φωτιά
και προσθέτουμε το λουκάνικο.
Ανακατεύουμε πολύ καλά με τα ρεβίθια, προσθέτουμε
τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού και σερβίρουμε.
thecookbook.grμέχρι να μαυρίσουν γύρω γύρω.
Μεταφέρουμε σε σακούλα και τις αφήνουμε να «ιδρώσουν»
για 5-10 λεπτά ώστε να ξεφλουδίζονται εύκολα.
Αφαιρούμε τα σπόρια και τις ψιλοκόβουμε.
Ανακατεύουμε με τα ρεβίθια, τον μαϊντανό, την καυτερή πιπεριά
και το σκόρδο.
Τηγανίζουμε τα καλαμαράκια σε δυνατή φωτιά
και προσθέτουμε το λουκάνικο.
Ανακατεύουμε πολύ καλά με τα ρεβίθια, προσθέτουμε
τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου