
| Υλικά |
- Καθαρίζουμε τη σουπιά, την ξεπλένουμε και τη στεγνώνουμε καλά.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε το σκόρδο.
Σχεδόν αμέσως προσθέτουμε και τη σουπιά μαζί με τη δάφνη
και την αφήνουμε να τηγανιστεί για 4 λεπτά.
Ρίχνουμε την καυτερή πιπεριά και το κλαράκι κόλιαντρου.
Συνεχίζουμε το τηγάνισμα για 5 επιπλέον λεπτά και βγάζουμε
το τηγάνι από τη φωτιά.
*Αλατίζουμε καλά το περιεχόμενο, προσθέτουμε τον μαϊντανό,
ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
*Στην Νότια Πορτογαλία, η τηγανητή σουπιά
σερβίρεται συνήθως με πατατοσαλάτα.
thecookbook.gr- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε το σκόρδο.
Σχεδόν αμέσως προσθέτουμε και τη σουπιά μαζί με τη δάφνη
και την αφήνουμε να τηγανιστεί για 4 λεπτά.
Ρίχνουμε την καυτερή πιπεριά και το κλαράκι κόλιαντρου.
Συνεχίζουμε το τηγάνισμα για 5 επιπλέον λεπτά και βγάζουμε
το τηγάνι από τη φωτιά.
*Αλατίζουμε καλά το περιεχόμενο, προσθέτουμε τον μαϊντανό,
ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
*Στην Νότια Πορτογαλία, η τηγανητή σουπιά
σερβίρεται συνήθως με πατατοσαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου